16.1.2024 -מועצת נוער חדשה הוקמה בלהבים ויש אפילו הודעת דוברות מטעמה שאתם מוזמנים לקרוא:

16 בינואר 2024 -מועצת נוער חדשה הוקמה בלהבים ויש אפילו הודעת דוברות מטעמה שאתם מוזמנים לקרוא:
הנוער המקומי, בשיתוף פעולה עם מחלקת החינוך, המתנ"ס ויחידת הנוער, גיבש מועצת נוער חדשה ורחבה שכמוה לא נראתה בשנים האחרונות.
מועצת הנוער מורכבת מבעלי/ות תפקידים שנבחרו על ידי הנערים והנערות מכיתות ט-יב, שהחליטו לקחת אחריות ולהשפיע בתחומי החינוך, התרבות, הפנאי ועוד לטובת התושבים והיישוב הנפלא שלנו.
את אירוע הפתיחה החגיגי שנערך בשבוע שעבר, כיבדו בנוכחותם ראש המועצה מר יוסי ניסן, מנהלת מח' החינוך הגב' זהבה הראל, מנהלת המתנ"ס הגב' יעל חמאווי, צוות יחידת הנוער בהובלת אושריאל זגורי, נועם מימון וכמובן 20 בני ובנות נוער, חברי מועצת הנוער, שמתנדבים לפעול לטובת האוכלוסיות השונות בישוב.
במועצת הנוער להבים יש בני נוער שהם מנהיגים, משפיעים, מתנדבים, אחראים ועם רצון לנתינה ובקיצור: דור העתיד שתורם ומנהל את הפרויקטים השונים ביישוב.
בעלי התפקידים במועצת הנוער:
יו"ר מועצת הנוער – אלמוג ממן.
ס.יו"ר מועצת הנוער – אביב חי.
דוברת מועצת הנוער – שנאל פיטרו.
גזבר מועצת הנוער – שחר פייזילברג.
בנוסף מונו בעלי התפקידים שונים בתחומים כמו מוזיקה, חינוך, סיוע לגיל השלישי והועלתה מצגת תוכן מפורטת, שכללה את התוכנית לביצוע ואת הדרישות מהמועצה המקומית ואגפיה השונים.
בעלי התפקידים במועצה ובמתנ"ס התחייבו לתמוך במועצת הנוער ככל שניתן, כדי לסייע לה להשיג את המטרות והתרשמו מהעשייה המבורכת של יחידת הנוער.
אנו מזמינים את בני הנוער להיות שותפים ומשפיעים בתהליכים חברתיים שמלווים ע"י אנשי מקצוע ומקנים כלים לחיים בחברה משמעותית ותומכת.
לפרטים והצטרפות (כתות ט'-י"ב)
אלמוג: 052-372-5959
נועם: 052-441-7701
(כתבה: דוברת מועצת הנוער שנאל פיטרו).