תושבים יקרים, הנכם מוזמנים לתערוכת הציורים המיוחדת ALL OF US של הגב' לורה מיראז', שציורי הפורטרט הייחודיים שלה הוצגו בתערוכה באוניברסיטת ת"א וכעת גם בלהבים. התערוכה תיפתח ביום חמישי, 22.6, בשעה 18:00 בבניין המועצה

תושבים יקרים,
התערוכה תיפתח ביום חמישי, 22.6, בשעה 18:00 בבניין המועצה (שד' תמר 1) במעמד האמנית, משפחתה ומכובדים נוספים.
הזוג לורה ודיויד מיראז' הם פילנתרופים גדולים המייצגים שלושה דורות של פילנתרופיה למען ישראל והם נשיאיה של "קרן מיראז'" הפועלת רבות למען פיתוח הנגב.
אתם מוזמנים להגיע ולכבד את הזוג מיראז' וליהנות מתערוכת הציורים המעניינת ויוצאת הדופן של לורה.