להלן עיקרי ישיבת הערכת המצב שנערכה היום (שלישי 24.10.23) במועצה:

1. נמשכת שהיית גורמי צבא ביישוב.

2. אבטחת היישוב מתוגברת ונמשכת הפעילות המעובה של כוחות הביטחון וכלל זה: שערים, סיורים ממונעים ורגליים.
נמשכת פעילות ההקמה של כיתת הכוננות מס' 2.

– מחר ייפתחו מעונות היום והגנים ביישוב לפעילות הפגה, בכפוף להנחיות פיקוד העורף, כאשר ישנה כוונה להיערך לפתיחת המסגרות החינוכיות לגילאי 6-0 ביום ראשון הקרוב.

– בית הספר צפוי להיפתח באופן הדרגתי בהמשך השבוע.

– נמשכת פעילות ההפגה בחינוך המיוחד.

4. מערך הדוברות ממשיך בפרסומים שוטפים לעדכון התושבים.

5. כ-1000 תושבים נענו לפניית המועצה המעדכנת בימים אלה את מאגר מספרי הטלפון להודעות SMS בחירום.
מי שטרם עשה זאת, מתבקש לשלוח הודעת וואטסאפ ל: 058-6272465 עם מספרי הטלפון של בני ביתו (מבוגרים) שרצונו להוסיף למאגר.
(מי שכבר שלח הודעה, אין צורך לתזכר או לבדוק סטטוס).

5. המועצה ממשיכה לספק את צרכי התושבים באופן שוטף.
לתשומת לבכם: שעות קבלת הקהל בימי שלישי שונו עד להודעה חדשה:
בשלב זה קבלת הקהל בימי שלישי תהיה בין השעות 16:00-8:00 בלבד (ללא אחה"צ).
הכניסה למועצה בימים אלה מהדלת האחורית (מול מרכז ההפעלה).

6. פעילויות ההפגה במתנ"ס נמשכות וכוללות: ג'ימבורי, אולם ספורט, פעילות במועדון הנוער וממחר הפעלות ילדים.
– ההיענות לפעילויות ההפגה רבה והתושבים מגלים התחשבות, סבלנות ושיתוף פעולה.

– הספרייה פתוחה להשאלת ספרים בין השעות 13:00-9:00. יש לתאם הגעה מראש בוואטסאפ 054-6888415.

7. מבוגרים המעוניינים לקבל תמיכה רגשית, מוזמנים ליצור קשר עם המוקד ולבקש שיחה עם נציג מצוות צח"י טיפול באוכלוסייה (פרטי יצירת קשר בסוף הודעה זו).

8. המועצה נערכת יחד עם פקע"ר לפתיחת הכשרה למתנדבים/ות ליחידת הסע"ר (סיוע עצמי ראשוני) במקרה של אירוע רב נפגעים.
פרטים מלאים על ההכשרה יפורסמו בהודעה נפרדת.

מוקד הישוב זמין לכם כמרכז מידע 24/7 וערוך לתת לכם מענה מוסמך ולהעביר את פניותיכם למחלקות השונות. חיוג מקוצר: 106, קווי: 08-6165357