להלן עיקרי ישיבת הערכת המצב שנערכה היום (רביעי 8.11.23)

1. מחר (יום חמישי) ייערך מבצע להתרמת התרמת דם בין השעות 18:00-12:00 בבית המייסדים.

2. נערכה פגישה עם מפקד תחנת כיבוי אש באר שבע, טפסר משנה משה עמר, במהלכה הוחלט להכשיר יחידת מתנדבי לוחמי אש בלהבים.
ישנם מתנדבים שנרשמו. תושבים נוספים שמעוניינים, מוזמנים למסור את פרטיהם במוקד 106.

3. אנו מברכים על הירתמותם של עשרות התושבים להתנדבות ולהשתתפות במערך האבטחה היישובי בחירום.

4. עם סיום תהליך עדכון מספרי הטלפון של תושבי להבים, נערוך בשבוע הבא ניסוי נוסף של מערכת משלוח הודעות בחירום.
פרטים נוספים ומועד מדויק יפורסמו בנפרד.

5. הבקשה להגדרת להבים כיישוב זכאי לקבלת רישיון נשק נמצאת עדיין בתהליך, טרם התקבל אישור.

6. המועצה תעמיד אוטובוס לרשות תושבים המעוניינים לנסוע לעצרת ההזדהות למען שחרור החטופים, שתיערך במוצ"ש ברחבת תיאטרון "הבימה״ בתל אביב.
ההסעה מתוכננת לצאת ממרכז ״מבנה״ בשעה 18:00.
המעוניינים להצטרף להסעה, מתבקשים לשלוח הודעת וואטסאפ לרז אופן: 052-3865657

7. מחר יום חמישי, תהיה חלוקת דגלים במשרדי המועצה ובדיור המוגן "פאלאס להבים". כל בית אב יוכל לקבל דגל אחד.

8. הנחיות פיקוד העורף ללא שינוי. נשוב לעדכן בכל שינוי.

המוקד היישובי זמין לכם 24/7
חיוג מקוצר: 106
טלפון קווי: 08-6165357

(המועצה המקומית להבים | 8.11.23)