להלן עיקרי ישיבת הערכת המצב שנערכה היום (שלישי 7.11.23)

1. אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף.

2. כוחות צבא עדיין שוהים בישוב ומעבים את מערך האבטחה היישובי.

3. ביום ראשון הקרוב מתוכננת הכשרה של פיקוד העורף ליחידת סע"ר (סיוע עצמי ראשוני), על ידי צוות ייעודי של פיקוד העורף.
נותרו עוד מקומות אחרונים למעוניינים להצטרף להכשרה.יש למלא פרטים כאן>>

4. אנחנו זקוקים למתנדבים מעל גיל 18 לתגבור המשמרות במוקד העירוני 106.
המעוניינים מתבקשים לפנות למוקד 106 ולהשאיר פרטיהם.

• ביה"ס להבים ממשיך בפעילות שוטפת ע"פ העדכונים שנשלחים לכלל ההורים באופן תדיר באמצעות "אגרת להורים".
• גני הילדים פועלים בין השעות 13:00-8:00.
• היום נפתחו הצהרונים שפעלו בין השעות 16:00-13:00. נרשמה נוכחות של 75% מהילדים.
• נוהל קליטת ילדי מתפנים התקבל היום ממשרד החינוך והוא מחייב הכנסת כלל התלמידים שהגיעו ליישוב (גן-יב) למצבת התלמידים של להבים.

• אשל הנשיא:
בישיבה שהתקיימה היום בהשתתפות ראש המועצה, מחזיקת תיק חינוך על יסודי, מנהלת מחלקת החינוך, יו"ר הנהגת ההורים והנהלת "אשל הנשיא", הוחלט שלא לחדש את הלימודים מחר כמתוכנן, כדי לאפשר להנהלת המועצה לבדוק את מכלול ההיבטים באופן מדויק (אישור הפתיחה מול כל הגורמים, הסעות ועוד).

אם תוצאות הבדיקה יאפשרו זאת, התוכנית היא להחזיר את התלמידים לביה"ס החל מיום ראשון הקרוב (12.11.23) באופן מדורג.

התוכנית וכל המידע הרלוונטי יועברו להורים טרם הפתיחה.

המוקד היישובי זמין לכם 24/7
חיוג מקוצר: 106