להלן עיקרי ישיבת הערכת המצב שנערכה היום (רביעי 25.10.23) במועצה:

1. אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף לאוכלוסייה בלהבים: התכנסות בשטח פתוח עד 30 אנשים, במבנה עד 300 אנשים, סוכות אבלים עד 30 אנשים בשטח פתוח.

2. יחידות צבאיות נוספות צפויות להגיע בימים אלה ליישוב.

3. המועצה הנפיקה עשרות אישורי תושב שישמשו את התושבים בתהליך הגשת בקשות לרישיון נשק פרטי ותמשיך לסייע לכל תושב.

4. הפעילויות המתקיימות במתחמי החטיבה הצעירה בביה"ס היסודי ביישוב מאובטחות.

5. צפויה התחלת פעילות של מכלול אוכלוסייה בקרב בני ובנות גיל הזהב ביישוב ביום ראשון בשבוע הבא, בכפוף להנחיות פקע"ר.

6. נמשך גיוס המתנדבים ליחידת סע"ר (סיוע עצמי ראשוני).
מאז הפרסום אתמול, נרשמו להכשרה 42 תושבים.

7. משפחות מתפנות ממשיכות להגיע ליישוב: כרגע ידוע על כ-17 משפחות. התושבים מתבקשים להמשיך לדווח על הגעת משפחות חדשות באמצעות המוקד, כדי שמכלול אוכלוסייה יוכל לסייע להן.

8. סקר ממ"דים במבני הציבור ביישוב בוצע ע"י מכלול אחזקה והיקל"ר (יחידת קישור לרשות של פיקוד העורף).
הרוב המוחלט של הממ"דים נמצאו תקינים.
הממ"ד ב"מחסני השוק" במרכז המסחרי יטופל מיידית.

9. נמשכת פעילות ההפגה בגנים לגילאי 6-0.

10. לקראת הפתיחה ההדרגתית של בית הספר בשבוע הבא, אנו מעריכים כי תהיה היענות רבה של הורים להשתתפות ילדיהם בפעילות.
בשני השערים של ביה"ס יוצבו מאבטחים.

11. במעונות הפרטיים תתבסס האבטחה בשלב זה על רכבי הסיור של חברת האבטחה וסיורי החמושים של משמר השכונה.

12. "שבט נופר" של תנועת הצופים צפוי לחדש את פעילותו החל מסוף השבוע הקרוב ולהרחיבה לכלל הילדים בשכבות הגיל השונות.
הפעילות תתקיים בממ"דים בגנים.

13. נמשכת פעילות ההפגה לחינוך המיוחד ולמשפחות ביישוב.

14. נמשכת חלוקת ערכות ההפגה לילדים בבתים. כשתסתיים החלוקה נודיע, כך שמי שלא הגענו אליו, יוכל לעדכן שטרם קיבל.

15. נמשכות פעילויות ההפגה בג'ימבורי ובאולם הספורט.
היום ומחר נערכים מופעי הפגה לילדים צעירים, ובשבוע הבא מתוכננים מופעי הפגה לשכבות ז'-ח'.

16. מועדון החברים פתח היום קבוצת הודעות בוואטסאפ למנויים.
מעתה העדכונים למנויים יתפרסמו בקבוצה זו.
קישור לקבוצת מועדון החברים>>

אנו זמינים לכל פנייה למוקד היישובי הפעיל 24/7:
חיוג מקוצר: 106
קווי: 08-6165357