להלן עיקרי ישיבת הערכת המצב שנערכה ביום חמישי (23 בנובמבר 2023)

1. להבים ירוקה, אין שינוי בהנחיות פקע"ר.
הסדרי השמירה יימשכו כפי שהם היום.
תיכון "אשל הנשיא"- מסתמן כי מיום ראשון התיכון יהפוך ל"ירוק", אם כי בשלב זה הוא עדיין לא ישוב לשגרת לימודים מלאה וימשיך במתכונת הנוכחית של שתי משמרות, עד לתום מיפוי המרחבים הממוגנים.
ביה"ס היסודי- ביה"ס חזר ללמידה מלאה (5 ימים בשבוע עד 13:30) הודות לפתיחת הגנים בשכונת שרונית.
תכנית "דגל החינוך" פועלת כל יום החל מהשעה 13:30.
גני הילדים- חוזרים ללמידה מלאה (6 ימים בשבוע עד השעה 14:00) וצהרון עד השעה 17:00.
חוגי המתנ"ס- החוגים שבו לשגרת פעילות כמעט מלאה.
פרטים אצל המדריכים, במזכירות המתנ"ס 08-6518079 (ימים א-ה 15:45-8:15) או בוואטסאפ 052-9524042
3. אנו נמצאים בתהליך להתקנת צופר קבוע נוסף לשיפור עוצמת ההתראה בשכונת שרונית באזור הפאלאס.
4. החל מיום ראשון תשוב המועצה לשגרת פעילות מלאה, למעט ביום שלישי (28.11), שבו לא תהיה קבלת קהל ולא יינתן שירות טלפוני באופן חד פעמי, בשל יציאת עובדי המועצה ליום השתלמות.
5. במסגרת היערכות לאפשרות של קליטת מפונים בלהבים, נמשכות הפגישות עם נציגי הקהילות מהעוטף.
6. המתנ"ס, בשיתוף תושבי להבים, מצטרפים ל"מיזם כלניות" להכנת כלניות חימר שיוצבו בבתי העלמין של יישובי עוטף לזכרם של הנרצחים.
המעוניינים לקחת חלק במיזם, מוזמנים להירשם אצל ליזט פרץ: ‭050-5744897‬
7. מרכז המצוינות להבים מזמין תלמידי/ות ז-ח עם זיקה לתחום האומנות, להגיע למיונים לקורס מצוינות באומנות.
לפרטים נוספים: ‏ talented@lehavim.muni.il לינור אנגל
8. חניכי הצופים מזמינים את תושבי להבים להגיע למכירת בגדי יד שנייה וירקות מהעוטף, שתתקיים מחר (שישי) בין השעות 15:00-10:00 בשבט.
כל הרווחים מיועדים לתרומה.
9. גם במוצ"ש זה מתוכנן לצאת מלהבים אוטובוס לעצרת למען שחרור החטופים שתתקיים ב"כיכר החטופים" בתל אביב.
האוטובוס מלא. ההרשמה הסתיימה.