הערב 18.10.2023, התקיימה ישיבת הערכת מצב במועצה, בהשתתפות ראש המועצה ומנהלי המכלולים. להלן עיקרי הדברים:

הערב התקיימה ישיבת הערכת מצב במועצה, בהשתתפות ראש המועצה ומנהלי המכלולים. להלן עיקרי הדברים:

1. כיתת הכוננות כשירה, מצוידת ונמצאת בכוננות להפעלה מיידית.
2. מחלקת הביטחון קיבלה כלי נשק ארוכים נוספים לצורך חימוש מתנדבי המשמר האזרחי, שיהוו מכפיל כוח לכיתת הכוננות,
מאבטחי היישוב ויתר המתנדבים החמושים.
3. השמירה על שער הכניסה ליישוב תוגברה בחיילים סדירים, בנוסף למאבטחי חברת השמירה.
4. יחידת הקישור של פיקוד העורף נמצאת במרכז ההפעלה 24/7 ונותנת מענה לכל דרישות המועצה מצה"ל.
5. מוקד 106 תוגבר ב-6 עמדות נוספות לקליטת הפניות בתקופת החירום.
6. היישוב קלט מספר יחידות צבאיות ששוהות במתקנים שונים ביישוב.
7. ליישוב הגיעו מספר משפחות שפונו מגזרת העוטף.
המועצה, בסיוע מתנדבים, מעניקה מענה לכלל צרכיהם.
8. יוזמות התנדבות רבות, מגוונות ומבורכות מתקיימות ביישוב בכל התחומים.
9. נפתחו שמרטפיות לגיל הרך המיועדות לפעוטות שהוריהם עובדים חיוניים בתחום הביטחון והרפואה.
הרישום לשמרטפיות אלה נמשך.
10. בית הספר היסודי "להבים" מקיים לימודים מרחוק ונותן מענה פדגוגי ורגשי לתלמידים ולמשפחותיהם.
כל מי שזקוק לסיוע, מוזמן לפנות לצוות המחנכות, הגננות, מנהלת בית הספר והצוות הפסיכולוגי.
11. המתנ"ס מקיים פעילויות הפגה בקבוצות קטנות ע"פ הנחיות פיקוד העורף ומחלקת הביטחון.
12. ספריית להבים מעניקה שירות לקוראים בתיאום הגעה עם מנהלת הספרייה הגב' סיגל חדאד.
ניתן לפנות אליה בוואטסאפ 054-6888415 בימים א-ה 12:00 8:00.
בנוסף ניתן לקבל דרכה קודים לספרים בשמע (icast)
13. הרחבת מסגרת פעילויות ההפגה תיעשה בהתאם לעדכוני פיקוד העורף.
14. היום פורסם רשמית כי הבחירות לרשויות המקומיות נדחו ל-31 בינואר 2024 בשל המצב הביטחוני.
יצירת קשר
המועצה זמינה לכם לכל פנייה.
טלפונים חיוניים:
106 מוקד (חיוג מקוצר), 08-6165357 (מוקד טלפון קווי)
050-2041028 (רכב הביטחון)