הנחת אבן פינה להקמת חטיבת הביניים החדשנית בלהבים

בטקס מרגש, היסטורי ורב משתתפים, הנחנו את אבן הפינה להקמת חטיבת הביניים, שבה עתידים ללמוד ילדי להבים בכיתות ז-ט בתום הבנייה של המתחם החדשני ורחב הידיים, שיספק להם מעטפת פיזית חדשנית, בטוחה ואקלים חינוכי וערכי ללמידה משמעותית ולהתפתחות רגשית וחברתית מיטבית, במבנה שכל פרט אדריכלי בו מתוכנן בדקדקנות על מנת שיתאים לתפיסה החינוכית שיש בה מקוריות, חדשנות, הזדמנות לקנות דעת ולייצר חברות וקהילתיות.

בטקס הודה ראש המועצה לכל השותפים לחזון ולמעש במשרד החינוך, במועצה ובהנהגת ההורים, שבזכות שיתוף הפעולה עימם הופך חזון קריית החינוך בלהבים למציאות.

עוד ציין ראש המועצה כי הדגל הראשון שהונף הינו דגל החינוך וכי הקניית רצף חינוכי לילדים במבנה חדשני ומתקדם שיצויד באמצעים הטכנולוגיים המתקדמים ביותר, ייתן מעטפת חינוכית לילדינו ויכין אותם לעלייה לחטיבה העליונה ב"אשל הנשיא" ולחייהם הבוגרים.

את הטקס הנחתה מנהלת המתנ"ס יעל חמאווי ונשאו בו דברים מנהל המחוז במשרד החינוך רם זהבי, רב הישוב נפתלי מרינובסקי וסגנית ראש המועצה ומחזיקת תיק חינוך על יסודי ברוריה אליעז שאמרה: "אני שמחה שהצלחנו במאמצינו המשותפים, למרות האתגרים הקשים, לשכנע שזו הדרך הנכונה ושקיבלנו אישור ותקציב להקמת החטיבה שמעטות כמותה נפתחו בישראל. מי ייתן ויקוים בנו הפסוק "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו".

מנהלת מחלקת החינוך זהבה הראל אמרה כי לתפיסתה בית ספר שנמצא בקהילה מחזק את תחושת השייכות של תלמידיו ליישוב, תורם רבות לחוסנה של הקהילה ולשאיפה לייצר מערכת חינוך איכותית שרואה את הילדים ובני הנוער מבוקר עד ערב, כדי להגיע ליצירה חינוכית מושלמת.

עוד נכחו בטקס סגן מנהל המחוז מר ניר שמואלי, המפקחת המתכללת מטעם משרד החינוך הגב' חגית חזן ומנהלת בית הספר היסודי הגב׳ איריס אור.

תודה לתושבים שבאו לקחת חלק באירוע המכונן שמציין את תחילת הבנייה שבסיומה ייכנסו ילדי להבים בשערי חטיה"ב החדשנית, על פי התכנית, ב-1 בספטמבר 2025.

נעשה ונצליח!

הנחת אבן פינה לחטיבת הביניים החדשנית בלהבים